RC modelářská WIKIPEDIE je na světě!

Jen mé momentální osobní zaneprázdnění, které mj. i zbrzdilo mé modelářské aktivity, způsobilo, že jsem se jednak nespoluúčastnil na rozjezdu RC modelářské WIKIPEDIE, ale také, že jsem o jejím vzniku včas neinformoval a nezaintegroval jí do svého webu. A tak sice se zpožděním, ale s o to upřímnější radostí konstatuji, že ji najdete na adrese www.rcauta.com/wiki.

Zatím je v ní informací jen pomálu, ale bude záležet jen a jen na nás, uživatelích, jak bude tato databáze našich zkušeností narůstat. Jako velká výhoda oproti klasickým diskuzním fórům se z mého pohledu jeví skutečnost, že je možno online, bez zbytečného verbálního balastu, okamžitě korigovat omyly v ní již zaznamenané! :-)

Zvu vás nejenom k její návštěvě, ale především ty, kdož mohou, vyzývám k jejímu naplňování - ušetří to mnohým nutnost odpovídat neutuchajícímu přílivu začátečníkům na diskuzních fórech formou výzvy k využití vyhledávacích nástrojů. Bude stačit pouze umístit do odpovědi odkaz na konkrétní téma v RC WIKIPEDII :-)